URIME LLAP !!!

Refiqe .R.Hamiti

Agim Veliu , s’ta ka lanë shejë dikur Albin Kurti por sot, ta ka lanë shejë edhe atë në ballë LVV.

Je pas ba kapadai i madh.

Që me natëje luaje me karta të errta sepse mendoje që e ke botën në dorë si Thaqi.

Pastaj ke mendue që kurrë s’ke me njoftë humbjen.

Sonte fati yt Agim Veliu dhe juve LDK e akademikëve të Isa Mustafës, është dhjetëfish më i rëndë se ai i turrjes suaj kundër Albin Kurtit në kohë pandemie me 25 mars 2020.

Çka e mbjell ,e korr…

Sonte jam gëzuar shumë!

Më dhimbte zemra kur shkoja në Llap!

Kurrë më e varfër Podujeva s’ka qenë .

Kurrë më e mbytur Podujeva s’ka qenë.

Kurrë më në burg Podujeva s’ka qenë.

Sonte shpresojë shumë që Podujeva u lirua nga burgu 20 vjeçar dhe këtë liri e dha rinia Llapjane.

Urime Llap!

Urime rini!

Fitore më të pritshme se kjo, nuk kam ëndrruar, e kam ditë që do të bëhet realitet por e përjetova dhe ndjenjë ma të këndshme , s’kam përjetuar ka kohë!!!

P.S.

Së shpejt do të kemi zgjedhje të reja.

Qeveria Hoti është dështimi më i madh që ju ka kurdis Kosovës nga mbeturinat Thaqi, Mustafa,Haradinaj,Limaj ne kohë pandemie.

Albin Kurti po merr përmasa të larta si politikan i lartë ,i dijshëm, i dashur nga të gjithë!

Kosova e ka Albin Kurtin, prandaj për rininë

Albin Kurti është qiriu që na mbanë gjallë, është bomba që na rrit, është tornado që na merr me vete kudo, është ikona,feniksi i besimit tonë!

Ju politikana,ju deputet ,të zhytur mos na acaroni më shumë.

Dorëzohuni.

Sepse ju njohim mirë, e më mirë!

Kjo Qeveri duhet të dorëzohet meniherë. Poqëse vazhdoni ta acaroni rinin,popullin Albin Kurti dhe LVV, në zgjedhje të reja do të shkoj më shumë se sonte në Llap 52%.

63% do të jetë pak.

Busulla ka me pëlcit.

Mos harroni ju na e keni qarë edhe trapin…

Pse nuk e pranoi humbjen kandidati Rudari por Ministri i mbrenshëm Agim Veliu?

Sepse Agimi Veliu ka humbë, jo Nexhmi Rudari!