Tina Sawage, kjo mrekulli afrikane

Sot, gjithnjë e më shumë artiste të reja afrikane thyejnë kodet dhe çfaqen e e bëhen të njohura ndërkombëtarisht. Kohët e fundit nga TRACE, është propozuar një listë të 10 rappereve afrikane që ju ndoshta edhe i dini por ajo që ka për qëllim kjo “listë” është fakti se femra afrikane, meriton një grimë të njohjes e mirënjohjes për punën dhe përpjekjet që  bënë për të ekzistuar në këtë botë kryesisht mashkullore (TRACE).

TRACE ofron sot si u tha më lartë, një listë të shkurtër prej pesë artistesh afrikane që na bënë të hidhemi në vallëzim në vitin 2015.

Po ju lëmë te zbuloni e shijoni këtë artiste të mrekullueshme: