Taylor Swift e para me të ardhura

Taylor Swist e pa fat në dashuri por punët i vajnë mbarë në showbiz. Beqaresha 26 vjeçare  me 170 mln dollarët e fituara 12 muajve të fundit, sipas Forbes është këngëtarja më e paguar 2016. I lë pas vetes këngëtaret me renome: Adele 80.7 mln, madonna 76.5 e ndjekur nga Rihanna, Katy perry, Jennifer Lopez, Britney Spears dhe Shania Twain. E dhjeta gjindet Céline Dion e cila pas vdekjes së burrit ngadalsoi aktivitetin dhe arriti të fiton një shumë prej 27mln dollarësh./Filolet.com/