Sot zgjedhjet në Shqipëri janë një referendum për t’u ndarë nga tranzicioni

Sot zgjedhjet në Shqipëri janë një referendum për t’u ndarë nga tranzicioni

Nga Skënder Sadri KAPITI

Sot në Shqipëri populli voton dhe zgjedh midis  vazhdimësinë  dhe ndryshimit, për ndryshimin  dhe  për ndarjen nga tranzicioni paskomunisto-neokomunist.

Sot shqiptarët duhet dhe do të votojnë për ndryshimin dhe për ndëshkimin e regjimit të Edi Ramës, për ndëshkimin e regjimit komunisto-fashist të rilindjes socialiste, për ndëshkimin e të keqes më të madhe të këtyre 30 viteve të këtij tranzicioni paskomunist.

Prandaj këto zgjedhjet e sotme të 25 Prillit 2021 janë një referendum popullor për ta nxjerrë në pension dhe dërrmuar përfundimisht trashëgimine politike komuniste  dhe per t’i hapur rrugën demokracisë dhe vlerave të larta të traditës kombëtare e patriotike shqiptare.

Sot sytë e të gjithë shqiptarëve janë drejtuar te zgjedhjet në Shqipëri, dhe që presin e shpresojnë fitoren e Partisë Demokratike dhe ndryshimin e madh.