Shakira diplomoi në filozofi

E mbyllur në shtëpinë e saj si shumica e njerëzve, Shakira para dy ditësh (26.04.20) morri diplomën e saj në filozofinë antike!

Urime yll! Ky lajm i mhnitshëm, padyshim që nuk do të habis njohësit e saj pasi këngëtarja e ‘Hips not Lie’ dihet se ka një kuotë inteligjence mbi mesataren: 140, ndërsa mesatarja është 139 dhe vetëm 2% e popullsisë botërore është mbi këtë nivel.