Brazil: Qeveria e akuzuar për fshehjen e numrit të vdekurve nga Covid19


Që nga e premtja e këtej, Ministria e Shëndetësisë e Brazilit nuk transmeton më numrin e vdekjeve nga koronavirusi. Zërat janë ngritur për të protestuar.

Kjo tentativë e fshehjes është jonjerëzore dhe e kundërt me vlerat etike ndaj faktit të fshehjes së vdekurve.