Ngudhllime: E nderuara Familje Ramosaj

E nderuara  Familje Ramosaj,

Me keqardhje të thellë e pranuam lajmin e ndarjes nga jeta të shoqes tonë të nderuar Fetnete Ramosaj, e që na detyroi t’iu drejtohemi me një letër ngushëllimi.

Asnjë fjalë nuk do të reduktonte dhimbjen e familjarëve, miqve, shokëve, bashkëluftëtarëve dhe bashkëpunëtorëve. Por jemi të bindur që edhe ata të cilët  sado pak e njihnin, e dinin se ajo ishte një punëtore e jashtëzakonshme, me vlera të mëdha si në aspektin profesional ashtu edhe në aspektin njerëzor.

Fetnetja, do kujtohet gjithmonë si një punëtore e zellshme dhe e nderuar për të gjithë kolegët si një mike e pazëvendësueshme.

Deçani dhe Dukagjini nuk është i vetmi vend që e ka humbur një nga kuadrot më të mira dhe të disiplinuar për punën profesionale të rëndësisë së veçantë që kryente.

Fetnetja për dekada të tëra ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm si një intelektuale shembullor për të gjithë popullin shqiptar.

Ju vejë në dijeni dhe ju përcjell ngushëllimet më të sinqerta, për të lehtësuar sadopak këtë dhimbje.

Mbi të gjitha, i përjetshëm qoftë kujtimi dhe u prehtë në paqe!

Me respekt të veçantë për Juve,Isuf B.Bajrami

Gjilan;07.04.2019