Në Austri një koncert përfundon në gjakderdhje

Lajm-NenzingNjë person vrau dy veta dhe plagosi njëmbëdhjetë në një koncert të organizuar nga një shoqatë motoristësh (bikers) të dielën në Austri perëndimore, tha zëdhërësi i policisë. Ai pastaj ka  kthye armën vetvetes.

Të shtënat kanë ndodhur rreth orës 3:00 të mëngjesit në Nenzing, një qytet pranë kufirit të Lihtenshtajnit. Zëdhërësi shpjegoi se vrasësi mori armën e tij pas një grindjeje me të dashurën, e cila, fatmirsisht doli shëndosh e mirë nga incidenti. Dorasi ka gjuajtiur në drejtim të turmës/AT/Filolet.