Modeli i fitores së LDK-së

Nga: Luan Mehmetaj

Modeli i fitores së LDK-së

Përderisa partitë popullore evropiane, mbështesin Vjosa Osmanin për kryeministre dhe Lidhjen Demokratike të Kosovës si ideologji politike, atëherë modeli i fitores është modeli evropian i shumicës demokratike.

Populli i Kosovës, është i bindur në modelin qeverisës që integron shtetin e Kosovës në Evropë. Që të sëndërtohet kjo ide, populli duhet të votoj Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe kandidatën më demokratike në këto zgjedhje, Vjosa Osmanin.

Qytetaret e Kosovës, kanë përjetuar doktrrina mashtruese të njëpasnjëashme nga parti politike që indoktrrinuan vullnetin politik të njerzve, duke përdorë modelet dhe metodat e kapjes së vullnetit përmes kapjes së shtetit.
Ky model, e fundosë të ardhmen e shoqërisë së një vendi dhe kanosë përpjekjen për ndryshim.

Vjosa Osmani, do të jetë liria e vullnetit qytetar, duke e kthyer besimin qytetar të Kosovës për shtetin e tyre.
Modeli i Vjosa Osmanit dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, do të jetë garantues të funksionimit të institucioneve të shtetit.

Votoni për kandidatën e modelit më demokratik në këto zgjedhje, Vjosa Osmani dhe bëhuni investitorët më të mëdhënjë të ndryshimit politik në këtë vend.