Lundruesja (anija) më e madhe në botë, “Harmonia-of-the-Seas” mori detin

Harmony1Më shumë se 70.000 njerëz u mblodhën në bregdetin Saint-Nazaire këtë të diel, 15 Maj, për të marrë pjesë në nisjen e lundrës gjigante. Kjo ndërtesë lundrimi, më e madhja në botë jep kënaqsi për adhuruesit e rrugëtimeve dhe aventurave detare dhe është më modern dhe më e pajisura në botë.a “Harmonia-of-the-Seas” lë sot vendlindjen e vet Saint-Nazaire  për në portin e Southampton-it, në Mbretërinë e Bashkuar./Filolet

Më poshtë dimensionet maramendëse të Harmonia-of-the-Seas (nga shtypi europian):

  • 362m gjatësia
  • 66m gjërësia
  • 72m lartësia
  • 6 360 udhtarë
  • 2 100 pjesëtarë të ekipazhit