Lady Ponce: Zëri më i bukur i Afrikës (video)

Zëri më i lezetshëm i kontinentit afrikan, Lady Ponce, është zbulim i vitit 2007 dhe nga atëherë ajo ngjitet tabaneve të muzikës botërore. E lindur në Kamerun theu tabutë tradicionalë dhe hapi rrugën e vet drejt suksesit. Ajo me krenari thot për vete se pasuria e sajë më e madhe dhe më e spikatur është zëri i saj. Ajo është edhe sinonim dhe pikënisje për artistet tjera nga Afrika.