Josey, e fildishta e Bregut (Video)

Josey, e fildishta e Bregut (video)

I hedhim Një sy Bregut të Fildishtë… Gjejmë aty Josey-n e bukur e cila u bë e njohur duke fituar vendin e dytë Në Afrikë në Live Castel Opera. Në vijim ajo filloi të gnjitet në botën e këngës duke u paraqitur krah emrave të mëdhenj skenës së Bregut si DJ Arafat, DJ Bonano dhe Tour de Garde. Tani ajo është kryesorja e videos muzikore të vendit me mbi një milion shikime. Talent i rrallë që vazhdon të ngritët gjithnjë e më shumë në nivele botëror.