Fotoreportazh nga Manifestimi i dhjetë i ShH CËRVICA

Valle me motive të lashta shqiptare nga Cërvica

Glattbrüg, 15 Maj 2016

Sot u mbajtë manifestimi i dhjetë me rradhë  i Shoqatës së fshatit shqiptar Cërvica pranë Kërçovës në të cilin ishin prezentë mbi 400 misafirë.

Manifestim dinjitoz me muzikë 100% shqiptare që na bënë të ndihemi krenarë me bagatinë e artit tonë.

Mbi 400 misafirë Misafirë

Mbi katërqind misafirë prezentë në sallën Villa Miami në Glattbrügg

Moderatorët Ariana, Agroni dhe Arbnora

Moderatorët Ariana, Agroni dhe Arbnora

Këngë dhe valle të dasmës tradicionale në Cërvicë

Këngë dhe valle dasme tradicionale nga Cërvica

Arbnora Xh. Mehmeti, R.M, Ariana Xhambazi

Me moderatoret në Manifestimin e mrekullueshëm
Arbnora Xhambazi Memeti (majtas), rm  dhe Ariana Xhambazi

Leonida dhe Duli
Leonida dhe Duli, me nota shqiptare

Këngë burimore

Këngë dasmash të pastra shqiptare nga Cërvica.