Eshref Ymeri i shkruan Skender Kapitit

Më poshtë e botojmë letrën e Prof. Dr. Ymerit lidhur me shkrimin e tij https://filolet.com/amoraliteti-dhe-komploti-hipokrit-politik-e-juridik-kunder-albin-kurtit/

I dashur Skënder, publicist i nderuar nacionalist,

Kosovën vazhdon ta sundojë banda tradhtare e kryebanditit Hashim Thaçi, i cili e komandon Gjykatën kriminale kushtetuese që nga qelia e burgut në Hagë. Megjithatë, nuk duhet të demoralizohemi. Unë kam bindjen e plotë se mbështetja për Albinin, Vjosën dhe formacionet politike që ata përfaqësojnë, do të jetë edhe më e fuqishme në Referendumin e 14 shkurtit.

Përqafime miqësore.

Eshref Ymeri

Los Anxhelos, Kaliforni

22 janar 2021