BAY, BAY MELIZA HARADINAJ

BAY,BAY MELIZA HARADINAJ

Shkruan: Refiqe R. Hamiti

E kam ditë që je “kleqkë”,

E kam ditë që fundin e ke të tmerrshëm.

Por ajo që më pat bërë me fol vet me veti,ka qenë ajo pamja flusk sapuni para memorialit

HEROINAT.

Sa kan qef disa femra si ti, me u dukë patriote!

Sa kan qef disa femra si ti, me u imponu kishe unë jam bukuroshe dhe e mençur!

Ish qeveria legjitime dhe ilegale ishte garnitura ma e pavlefshme( me marre)… në historinë e shtetit të Kosovës që nga shpallja e Pavarësisë së saj.

Krejt “adaletat”, u bënën bashkë me i fundos me fjalë Albinin dhe Vjosën. Hiq asnjë gjë që e ka pas emrin “keq”, nuk patën met pa e ba…

Por ky popull i stërvuajtur, i mashtruar shumë herë ishte shikues i thyer, i prodhimeve dhe pamjeve, si ajo e 25.3.2019…

Edhe bllokimi i votave që ua dhanë ishte pasqyrë e reflektimit, të të gjitha periudhave të qeverisjes së keqe ,paraprake,që kanë përjetuar në shpirtin e tyre.Që nga shpallja e Pavarësisë.

I lumi zot, e ka “kudretin”, e paimagjinueshëm sepse këta “ishat deputet e Ministrat”,me kën pas fuqi , dheun ner tokë ta kishin vjedh pa marre e marifet. Për pak kohë sa ishin në pushtet ,veq bombat ju patën met pa i vu në funksion. Sepse për çdo hajni dhe keqpërdorim institucional,na ishim spektator për çdo ditë me i pa ,dhe me na ngop me rrena e kamufllime.

Ish ministres Meliza Haradinaj u kanë mirë me ia rishikue dhe me ia verifikue edhe diplomat që i ka,ndoshta edhe ato i ka ble me pare .

Ngushëllime miku im analist dhe gazetarë!

Fotografia e Melizës që ia “kucitshe”, duke i dhanë shtytje dhe zemër hajneshes Meliza Haradinaj ende figuron në ballinën e portalit tëndë.

Je pas këput t’u e reklamue Melizën para memorialit: HEROINAT.

Të pata thënë ende asgje s’ke pa ,e s’ke dëgjue çka kanë “kovat”, këta…

Marre bre, po ky vend, i yni është!