Atentat në Kabul

KabulNë një atentat në Kabul raportohet për 61 të vdekur dhe mbi 207 të plagosur.

Dy kamikazë kanë hy në rradhët e protestuesve të komunitetit Hazara dhe kanë aktivizuar rypat me eksloziv.

Hazarëtsot protestonin kundër projektit të ngritjes së nji linje braktisur territori i tyre në provincën qendrorw të Bamjanit.

Organizata e ShI (EI) e morri përsiper atentatin me një deklaratë nëpërmjet organit të tyre për komunikim ./Filolet/