Akademik Nexhat Daci, me bashkëshorten në Wien

Nexhat Daci - WienWien, 24. maj 2016

Ish kryeparlamentari kosovar, Akademik Nexhat Daci, dhe bashkshortja e tij, ish zv.kryetarja e Odës Ekonomike të Kosovës, znj. Zineta Daci, qëndrojnë për vizitë zyrtare në Austri me 23 dhe 24 Maj ku Akad. Daci, përfaqeson Akademinë e Kosovës në këtë takim e akademive te Europës Juglindore dhe atë Europiane.

Në korrik 2015 është organizuar Konferenca e parë “Joint Science Conference of the Western Balkan Process/Berlin Process (JSC-WBP). Këtyre dy ditëve (22-24 maj 2016), pra mbahet vazhdimi i Konferencës së Berlinit në kryeqytetin austriak Wien. Edhe këtu ASHAK- un, e përfaqeson rradhazi akademiku i njohur shqiptar Nexhat Daci,.

Për hapësirën tonë intelektuale sikur edhe në qarqet europiane, Akad Daci fiton respekt të veçantë nga të gjitha nivelet shoqërore./zlp/Filolet/