Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

 

 Poezi/Prozë - Portal 1 - 2 - 3

Portal për poezi dhe prozë

Postimet:


Adem Zaplluzha Tetë poezi nga libri “Stoli në parkun e vjetër” 7.8.2014
Isuf Bajrami Poezi nga përmbledhja : ”Fushë e Trimërive” 4.8.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Stoli në parkun e vjetër” 3.8.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” (vazhdim) 28.7.2014
Xhevahir Cirongu Gjarpëri pikalosh, akrepi bisht gjysëm përdredhur dhe harabeli sqepverdhë 21.7.2014
Vjollca Tiku Pasku MBLEDHJA E YJEVE 21.7.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” 19.7.2014

Isuf Bajrami KUR NGRITET FLAMURI 19.7.2014
Vjollca Pasku NJË DALLANDYSHE DHE NJË MANUSHAQE 18.7.2014
Adem Zaplluzha Katër poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” 15.7.2014
Xhevahir Cirongu Emri yt flamur mbi re 10.7.2014
Demir Krasniqi Ah, Karriera, Karriera  ! 7.7.2014
Bedriu Bedri TAHIRI Gurreci 5.7.2014
Vjollca Pasku ARKITEKTURA E DASHURISË 3.7.2014
Xhevahir Cirongu Zenun Gjocaj, o burrë stralli 2.7.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” (II)
Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës”
4.7.2014
29.6.2014
Demir Krasniqi XHELOZIA 18.6.2014
Vjollca Pasku FLUTURAT 16.6.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri i fundit “Mbi flokët e ullukëve 14.6.2014
Demir Krasniqi RIMËKËMBJA E KULTURËS NË GJILAN 9.6.2014
Vjollca Pasku NË KOPSHTIN E EDENIT 26.5.2014
Xhevahir Cirongu
Puthjet e gjyshes, ylberedrite
Pengu i lotit
Poezi nga Xhevahir Cirongu
Gërsheta e një vajze
Ditëlindja e vajzës sime
9.6.2014
23.4.2014
14.5.2014
9.5.2014
27.4.2014
Adem Zaplluzha

Pesë satira për zgjedhjet e lira (2)

Pesë satira për zgjedhjet e lira

NË DASMËN E MADHE TË MOSKOVI

25.5.2014

23.5.2014

14.5.2014

Demir Krasniqi KAM NJË KËNGË QË M’ DEL PREJ GJIRIT 11.5.2014
Vjollca Pasku KU BANOJNË ENGJËJT 7.5.2014
Demir Krasniqi Ankesë te Zoti (Parodi) 3.4.2014
Vjollca Pasku VDEKJA E PUSHTETARIT 3.4.2014
Adem Zaplluzha Poezi të zgjedhura 30.4.2014
Agim Gashi CIKËL POETIK 22.4.2014
Adem Zaplluzha Katër poezi nga libri “Mëkati i hijes” 19.4.2014
Demir Krasniqi QYSH ATË DITË QË I LAMË VENDLINDJET 15.4.2014
Xhevahir Cirongu Mikpritje me bisqe gjaku lirie 11.4.2014
Demir Krasniqi ELEGJI PËR HESET MATOSHIN (1955 – 06.04.2014.) 8.4.2014
Vjollca Pasku TRI DËSHIRAT E MIA (skicë letrare) 7.4.2014
Adem Zaplluzha Pesë tregime poetike nga libri “Fluturimet e korbave në netët pa hënë” 7.4.2014
Adem Zaplluzha Dy tregime poetike nga libri “Fjetëm njëqind shekuj” 1.4.2014
Adem Zaplluzha MBI LIBRIN E SHENJTË TË FISHTËS 22.3.2014
Rami Miftar Laçi DELEPUROSHJA 16.3.2014
Shaban Cakolli SATIRË (Poezi) 8.3.2014
Ermentila Guci Cikël me poezi 6.3.2014
Shaban Cakolli NDARËJEN NUK E PRANUAM 28.2.2014
Demir Krasniqi DITA E ÇLIRIMIT TË GJILANIT 26.2.2014
Shaban Cakolli PËR TY DARDANË 18.2.2014
Sabile Keçmezi-Basha DASHURIA 14.2.2014
Shaban Cakolli POETI I DRITËS (Ibrahim Ibishit) 9.2.2014
Shaban Cakolli NGA FLETORJA E NJË ADOLOSHENTI 7.2.2014
Shaban Cakolli DIALOG HUMORISTIK-ME NJË POET,RRAPSOD DHE MIK 3.2.2014
Demir Krasniqi

TRADHTIA NËPËR SHEKUJ

3.2.2014
Shaban Cakolli TE RAPUHA 1.2.2014
  Xhenc Bezhi Filozofi i Facebuk-ut 31.1.2014
Vjollca PASKU: TRËNDAFIL VJESHTE 30.1.2014
Musa Jupolli Kosovë Prozë E Gjatë E Njeriut 29.1.2014
Miradije Gashi

BUQETË POETIKE NGA MIRADIJE GASHI

21.1.2014
Fadil Shyti Poezi 21.1.2014
Filolet Biografi e shkurtër dhe cikël poetik nga Shaban CAKOLLI 20.1.2014
Përgatiti: Sh.Cakolli Cikël poetik nga Jusuf Gërvalla 17.1.2014
Demir Krasniqi Himni i “Flakës së Janarit" 12.1.2014
Drita Haxhi Dëshira Haxhi: Në fund të fundit 11.1.2014
Shaban Cakolli CIKËL POETIK 9.1.2014
Arqile Gjata Bashkëbisedim me veten 5.1.2014
Ramiz Dërmaku GAZETARIT, ATDHETARIT DHE  INTELEKTUALIT BARDHYL AJETIT 15.12.2013
Zejnepe Alili - Rexhepi Buqetë me poezi 11.12.2013
Marigonë Bellaina POEMË MALLI 5.12.2013
Angjelina Krasniqi VLORË MOJ E BUKUR VLORË 29.11.2013
Shaban Cakolli SILKE BLUMBACH-MIKE E CILA SHKRUAN DHE FLET SHQIP 18.11.2013
Shaban Cakolli POEZIA E NISUR NGA FRYMËZIMI 13.11.2013
Shaban Cakolli NXITOJ E SHKOJ POETI (Fehmi Korçës) 31.8.2013
Adem Zaplluzha:

CIKËL ME POEZI  

28.8.2013
Teuta Sadiku Cikël me Poezi nga Teuta Sadiku 24.8.2013
Demir Krasniqi ËNDRRA IME SHEKULLORE 21.8.2013
Gresa Pirana CIKËL ME POEZI 21.8.2013
Luan Kalana Loti i Tokës 20.8.2013
Xheladin Mjeku

Poezi të zgjedhura

14.8.2013
Ermentila Guci CIKEL POETIK NGA ERMENTILA GUCI 11.8.2013
Agim Gashi ËNDRRA E DITËLINDJES SIME 4.8.2013
Arsim Halili Zgjedhur nga opusi krijues i poetit dhe eseistit
Arsim Halili
22.7.2013
Aurela Topi ATDHEU IM NË ITALI 2013
Shaban Cakolli TË FITOJ SHQIPËRIA 16.7.2013
Shaban Cakolli Poetëve u dhimbi dhimbja 
-kushtuar Ali Podrimjes-
16.7.2013
Reis Mirdita Sot, njëzet vjet 13.7.2013
Agim Gashi KOHA E PAKOHË E VENDIT TIM (poemë) 11.6.2013
RITA SALIHU ERDHA, ERDHA..! POR... 21.05.2013
Agim Mato TAVERNA POSEIDON 20.05.2013
Miradije Gashi Motrës në amshim 19.5.2013
Demir Krasniqi TRIMAT E GOLLAKUT 17.05.2013
Nebih Bunjaku PORT DASHURIE 16.5.2013
Demir Krasniqi AMANETET E GJYSHIT TIM 15.5.2013
Brahim Avdyli NË HIJEN E ALPEVE 13.5.2013
Brahim Avdyli (ILIRËT QENË TË PARËT NË EVROPË) 12.5.2013
Jeton Kelmendi Nena Tereze - poezi Nga Jeton Kelmendi 5.5.2013
Qëndresa Halili Një thënje, një shpëtim 3.5.2013
Agim Desku Cikel poetik 25.4.2013
Hasan Qyqalla NJOHJA ME ELIN NGA ÇAMËRIA 23.4.2013
Enkelejda Kondi-Masseboeuf Një vjeshtë pa ty 21.4.2013
Drita Lushi MË LËR TË TË DUA 9.4.2013
Bllaga Dimitrova Të gjorët ju! 4.4.2013
Kristina Hita Jo mua 4.4.2013

<1 - 2 - 3

 

 

 

  

 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .