Filozofi
 
 dhe letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

 

 

 

...

 

 

Ballina   Poezi dhe prozë - Portal <1 - 2 - 3>

Portal për poezi dhe prozë

Autorë shqiptarë

<1 - 2 - 3>

Sadbere G. Spahija Poezi te zgjedhura 24.2.2013
Vilson Junçaj I verbër ndaj së vërtetës Cikli: "Poetë të rinj"
Miradie Avdullahi  Jam këtu ku jam 10.2.2013
Lori Xhaferri  POEZISË 3.2.2013
Muharrem Blakaj  Ishte vonë (Tregim) 2.1.2013
Demir Krasniqi
MALLI PËR MEDVEGJËN
DEMIR LENA – NDERI I KOMBIT
JAM STËRNIP I KURT KOLMEKSHIT
AI DAÇIQI FJALË KA QUA
Masakra e Reçakut
Krasniqi: Lisi flet
10.2.2013
29.1.2013
25.1.2013
24.1.2013
17.1.2013
2012
Liza Ndreca POETJA JONË LIZA NDRECA 14.1.2013
Asllan Dibrani Shqiponja  hidhërake! 13.1.2013
Arif Molliqi Poezi nga libri “Premiera e një pranvere”   11.1.2013
Besiana Avdyli ATJE  KU ZEMRA QESH 6.1.2013
Rizah Sheqiri CIKËL POETIK 4.1.2013
Mile Kastrati FJALË ZEMRE 31.12.2012
Qëndresa Halili Një thënje, një shpëtim 29.12.2012
Demir Krasniqi SHQIPËRINË  NA E DESHI ZEMRA  21.12.2012
Aurela Topi  CIKËL POETIK 21.12.2012
Shaban Cakolli
TI KOSOVË SOT
KRISMA E FJALËS
SHEKULLI S´NA BASHKOI
POEMA E NDËRRIMIT TË VITEVE
Poezi, 6.4.2013
Poezi
Poezi
Poezi 
Yllka Filipi DHE BËHEM NUSE BRONXI Poezi
Albina Idrizi MOMENT Poezi
Muharrem Blakaj GRACKA  Tregim
IRENA GJONI SHTOI ZOT VALLET Cikël poetik
Drita KLUNA FRIKOHESH NGA BOTA IME Poezi

<1 - 2 - 3>

 

 

 

  

 
     
Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve|

|Altruizmi-Egoizmi| |Arsimimi| |Art-Dhunti| |Besimi| |Dashuria| |Dashuria (II)| |Dashuria (III)| |Dashuria (IV)| |Dituria| |Drejtësia| |Edukata| |Ëndërrat| |Fëmijët| |Filozofia| |Fjalëbutësia| |Frymëzimi| |Gruaja| |Humori| |Imagjinata| |Inteligjenca| |Jeta| |Lakmia| |Lotët| |Lumturia| |Mali| |Mëdyshja| |Miqësia| |Mosha| |Motivimi| |Muzika| |Natyra| |Ndryshimi| |Nga-fëmijët| |Nga-Vizitorët| |Optimizmi| |Paqa| |Paragjykimi| |Qesëndi| |Rrena| |Skamja| |Vetitë| |Vjedhja| |Xhelozia| |Të-pandara|

 
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .