Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

 

Portal

1

2 3

 

Opinione dhe debate
 
Postimet
 

 

 

 

Reshat Badallaj RRUGA DHE KUSURËT E ISA MUSTAFËS 7.8.2014
Dilaver Goxhaj Këmbët e gjarpërit të Veton Surroi 3.8.2014
Shefqet Dibrani ANARKIA NË DEMOKRACI (III)

ANARKIA NË DEMOKRACI (II)

ANARKIA NË DEMOKRACI (I)

4.8.2014

3.8.2014

2.5.2014

Esse Sportistët e skuadrës  Gjermane, ‘’meteorët’’ e futbollit të Kupës Botërore, Brazil 2014 28.7.2014
Reshat Badallaj ISA MUSTAFA QË MALLKOI POPULLIN, NUK MUND TE JETË KRYETAR I KUVENDIT TË KOSOVËS 23.7.2014
Rami Laçi Fuqia shterpë e shkruesve "të pavarur" 22.7.2014
Gani Mehmetaj AMANETI I AZEM E SHOTË GALICËS 22.7.2014
Reshat Badallaj ULE DOREN RACISTJA, GORDANA JANKOLOVSKA! 18.7.2014
Gani Mehmetaj Kur t’i ndërsejnë analfabetet! 16.7.2014
Reshat Badallaj ISA MUSTAFA E FUTI KOSOVEN NE ÇORRSOKAK! 16.7.2014
Xh, Cirongu &
A. Staka
Përlotje në stadiumin mitik Marakana të Brazilit:Gjermani-Argjentinë ,13 korrik 2014 16.7.2014
Gani Mehmetaj Kush mund ta shpëtoj Lidhjen Demokratike? (III)

LDK-ja kompani private e matrapazëve politikë! (II)

LDK-ja kompani private e matrapazëve politikë!

15.7.2014

14.7.2014

13.7.2014

Albrim Badallaj Zhuri, ky djep i arsimit e i burrërisë 12.7.2014
Rami Laçi Goditjet e turpit 7.7.2014

 

 

Filozofi
 
dhe
letërsi
 

 

 

 

 

histori
tradita
vështrime
debat

 

 

 

 

citate
intervista
letra hapura
botime reja
 

 

 

 
 
 

 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .