Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

  Portal - Reis Mirdita - Xhevahire

1

2

3

 
 

Xhevahire -III-
Citate, proverba dhe sentenca
 
Nga:
Reis MIRDITA

 

 

Në meditimet e mia mbi lumturinë, erdha në përfundim se çdo gjë e blerë, nuk vlen asgjë.
Femrës i sosen fjalët kur të shteren oqeanet.
Lindja e Diellit nesër, është shpresë e zakonshme e jo akt i kryer.
Në politikë, nuk ka mik të sigurt.

Vdekja nuk është hipotezë.

Lumturia e shkurton jetën, mbërzia e zgjat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .